Våga Leva


Hypnos

Tro det eller ej, men vi är alla dagligen i hypnos på ett eller annat sätt. När du sitter försjunken i en bra bok, när du dagdrömmer eller det där ögonblicket mitt emellan vakenhet och sömn, som du upplever när du nästan har somnat på kvällen. Har du varit med om att du kör bil en längre sträcka och när du är framme vid målet inser du att du inte minns hela färden dit?

Hypnos är ett helt naturligt och mycket avslappnat tillstånd där man släpper omvärlden en stund och fokuserar på sitt inre mer än annars. Man är i närmare kontakt med det undermedvetna och närmare sitt sanna jag.

TV021 besökte Våga Leva och provade stärkande suggestionsterapi. Suggestionsterapi kan du få under hypnos, enskilt eller i grupp.

Det är viktigt att framhålla att man absolut inte behöver ha ett problem för att gå i terapi. Att få en större förståelse av sig själv, sin andlighet och livet har vi alla behov av. Men om du har problem finns det ingen anledning att du skall behöva lida av något ”inom dig men utanför din kontroll” under förutsättning att du är villig att ägna lite tid, pengar, energi samt en gnutta självdisciplin för att bli fri från dem. 

Läs Expressens intressanta artikel om hur man kan få hjälp med hypnos, bl a berättar Hasse Aro hur han har fått hjälp med att sluta röka.:

http://www.expressen.se/halsa/1.1883418/lura-dig-sjalv-med-hypnos

Under Tjänster kan du läsa mer om vad och hur du kan få hjälp genom de olika terapierna. Våga Leva erbjuder Tidigare-liv-terapi/Regressionsterapi och suggestionsterapi.